mandag den 26. marts 2012

"Cradle to cradle har boostet omsætningen"

Følgende er taget fra csr.dk:

STRATEGI & LEDELSE. Byggestens-producenten Xella fik sidste år sit første produkt cradle to cradle-certificeret. Det har medført massiv medieomtale og øget omsætningen markant, melder direktøren. Hos Dansk Industri (DI) anerkender man den markedsføringsmæssige fordel, men råder dog medlemsvirksomhederne til at tænke sig om, før de går efter en certificering.

... Vi er leverandører til den europæiske byggebranche, hvor der i disse år er enormt stor fokus på energieffektivitet. Og vores tese er, at jo strengere energikravene bliver i Europas forskellige lande, jo skrappere krav vil arkitekter, rådgivere og slutkunder stille til byggematerialers bæredygtighed. Derfor valgte vi at få en få en cradle to cradle-certificering, så vi i hvert fald kan dokumentere, at vi arbejder seriøst med bæredygtighed,” fortæller Niels-Jørgen Pallesen, der er administrerende direktør i Xella Skandinavien.

Han mener direkte, at certificeringen kan ses på Xellas omsætning, som så meget fornuftig ud sidste år til trods for, at byggebranchen generelt er hårdt ramt af den økonomiske krise.

Xellas cradle to cradle-certificerede byggesten YTONG Energy+ er i brug i en række byggerier i Danmark.  ...  i Hjortshøj ved Aarhus, hvor stenen er blevet brugt i byggeriet af 88 rækkehuse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar