onsdag den 1. februar 2012

Det skal være nemt at gøre det gode

STRATEGI & LEDELSE. En gruppe ildsjæle er gået sammen i foreningen YouMe Shopping. Formålet er at skaffe nye penge til hjælpeorganisationerne på en måde, der involverer den enkelte borger og inspirerer til en ny livsstil.
Danskerne vil gøre noget godt, og de bidrager gerne til hjælpeorganisationerne; men det skal være nemt at gøre det gode. Det er grundholdningen i en ny forening, som har sat sig for at finde nye måder at skaffe penge til velgørende formål. Planen er at skabe en indkøbsportal, hvor man kan få rabat og samtidig sende penge videre til gode formål.


“Vores projekt er en del af et ønske om selv at ændre livsstil og inspirere andre til også at gøre det”, fortæller Kasper Tikjøb Andersen, som er forperson for det nye initiativ. Til daglig er han it-iværksætter og –udvikler.

Planen er at lancere en ny hjemmeside snarest. Et andet initiativ er en konference 'Who cares wins" 7. februar for særligt indbudte. Erhvervsmagasinet CSR har valgt at være mediepartner på konferencen. I magasinet og på sitet csr.dk vil du efterfølgende kunne læse om konferencen.

Læs mere på youmeshopping.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar